Sista helgen i Svelanda

Ja detta var den sista helgen hemma i Sverige, nästa tillbringas i betydligt varmare breddgrader, Thailand, precis som hälften av alla svenskar. Den här helgen då? Jo i fredags var det lite julfirande med pappas sida av släkten på Söders Hjärta, hade så klart mitt hjärta med mig. Sedan bar det av hemmåt där vi sov och vaknade ändå hyffsat tidigt på lördag morgonen eftersom vi skulle iväg till morfar för ännu mer julfirande. Sedan på kvällen blev det vit choklad fondue med Calle och sedan somnade vi rätt tidigt igen eftersom jag har gått runt med en fet mensvärk hela helgen. Idag har det varit busskrångel så mina flrmiddagsplaner blev tyvärr inställda men på eftermiddagen kom jag iväg och tränade med Elli, känner hur träningsvärken sakta men säkert kryper in i kroppen, skönt det. Nu ska jag ta en titt på jul med ernst. Puss.
 

Tory Burch

Nu i juletiden är det på tid att komma upp med sista minuten önskningar, mina finns på Tory Burch hemsida.
 

_____


En massa tolvor

Idag skedde ett otroligt sifferfenomen rum, om ni inte visste om det antar jag att ni inte har instagram eftersom folk pepprade på rätt hårt med printscreens när klockan var 12:12. Själv la jag upp en bild på när klockan var 12:19 för att inte vara för mainstream ↑ . Vad har denna dag bjudit på då? Jo lite allt möjligt, omöjligt sega lektioner, äcklig lunch, inställd sista lektion, hem och plugga, prata i tel och nu mer plugg. Jaja, snart ska jag väl kunna lägga det mesta utav plugget i "klart-facket". Nu tänkte jag runda av detta inlägg så jag ber om att få önska er alla en trevlig kväll. Puss.

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra

Nej det var inte alls roligt! Mina bussar är helt inställda vilket betyder att jag inte kan ta mig till skolan, visst jag får giltig frånvaro osv. men jag missar mitt samhällsprov. Jag panikar. Förhoppningsvis får alla som inte har kunnat ta sig till skolan idag, vilket är ca hälften av klassen, göra om det snarast. Håller tummarna. Jaja vad har jag gjort idag då? Inget vettigt, bakat lussebullar, måste sysselsätta mig för jag dör av tristes av att går runt här hemma. Har gjort det i två dagar nu eftersom jag var ledig igår. Nej det här håller inte, nu får jag hitta på något. Puss.
 
 

Till Calle

Bara för att du har så tråkigt så tillgängnar jag ett inlägg bara till dig för att jag älskar dig så otroligt mycket!
 

 
 
 
 
 
 
 

tredje december

Hallå!
Jag hoppar runt på små rosa fluffiga moln i mitt huvud just nu. Orsaken till detta är att jag är ledig i morgon och det gör mig helt snurrig av glädje. Verkar jag lite väl skoltrött? Jo det är jag väl. Hur som haver sitter/ligger jag och Calle i sängen, jag framför datorn och C framför phånen, fast vi har pluggat hela eftermiddagen så lite nyttig har vi gjort iallafall.
 
 
 
 
 

RSS 2.0