29.10.2012

 
Nu när höstlovet är i gång så flyger jag och hjärtat till Barcelona och kommer int hem förren fredag kväll/natt. Ingen som är sotis va? Vi kommer ha jätte tråkigt, värme, storstad, god mat, varandra och massa nya intryck! Okej, ni borde kanske vara lite sotis men ni får se till att ha ett bra höstlov ni med. Puss.
 
 

25.10.2012

Hej på er!
Nu är det endast tre lektioner i morgon innan det är dags för ett välförtjänt höstlov! Dagen tycker jag har gått hyffsat fort och bra var väl det. Efter skolan promenerade jag och Isabelle till Forum för att möta Malin. Mitt hjärta dök också upp och överraskade mig! Både för mig, Malin och Calle var det frissan som lockade och åh så skönt att bli av med dessa klyvna toppar jag gått burit på hela sommaren.
Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska njuta av en helt och hållet luggfri-kväll! Ni får ha det så bra. Puss.
 

24.10.2012

 
Hej små människor. Vilken ovanligt ansträngande dag, jobbigaste på länge. Skriva en massa på både engelskan, svenskan och so:n + analysera på sociologin. Om det inte var nog så hade jag även tagit på mig ett barnvaktsjobb vid 18:00 så det var bara att pallra sig dit, käka, leka, kolla film. I morgon ska jag förövrigt klippa mig, vill inte ha med mig massa slitna toppar till Barcelona på måndag. Känns onödigt att släpa runt på dem. Nu ska jag krypa ner i sängen och pusta ut. Puss.

Det här är fint

 

 
 
 
 
 
 
 

22.10.2012

Hejhejhejhejhejheeeej!
Just limmat ihop min halvtrasiga/halvhela telefon, egentligen mobilskalet om det ska vara noga, fast skärmen är ju sprucken men inget som mina ikke-händiga händer kan klara av. Idag är det måndag, så långt är alla med? Måndagar innebär två lektioner, två timamrhål och sista lektion, för att sammanfatta: lite film, lite räkna och lite spanska grammatik.
Denna kväll har jag även hunnit med att se sista delen utav Torka Aldrig Tårar Utan Hanskar och oj oj oj. Den är en bit utav himlen men samtidigt rena helvetet att se på utan att allt brister och tårarna sprutar under sista delen. Se den, fin, lärorik och hedrande.

20.10.2012

Godmorgon! Hur mår ni? Om ni mår bra kan jag säga att jag mår lite tvärtom. Har ont i halsen men det har jag haft varje morgon denna vecka så allt verkar vara i sin ordning. Veckan som gått har varit rätt lugn, inte särskild mycket plugg. Igår kväll gick jag, Elli och Linn ut och åt vilket var jätte kul och mysigt! Nu har jag parkerat mig framför Playa Del Sol, mucho kul. I eftermiddag ska jag hem till Calle och stannar där över natten, så gossigt. Men hörrni, nu får ni ha en fortsatt bra dag! Puss.
 
Två tips för öronsnäckorna
 

15.10.2012

Godkväll. 
Åh jag är sådär mysigt trött efter första riktiga skoldagen på en vecka, känns skönt att vara tillbaka. Något intresseväckande som har hänt idag? Spontan redovisning på kommunikationen, pysselmattelek på matematiken, sushi till lunch med fin tjejerna och sist hatspanskan men den gick fort. Mötte Calle när jag hade slutat och vi åkte hit och pluggade för första gången tillsammans, inte jätte mycket men ett framsteg trots allt. Älskar den där pojken. Nu vore det gott med något varmt, sött och med smak av choklad, oboy! Puss och godnatt.
 
 
 
Ohejohejohejo africaaa

14.10.2012

Här sitter jag framför vår gamla PC och skriver en uppsatts i kommunikation tillsammans med min återkommande vän PMS:en.
Helgen då? Jo, sov hos Calle i fredags, på lördagen var planen att besöka chokladmässan men jag lyckas aldrig bli frisk så det blev inte av. Istället blev det en tripp till forum och sedan tillbaka. Calles föräldrar bokade även en resa till Barcelona för hans familj och mig, måndag till fredag blir vi borta, åååh det är så bäst! Lördagskvällen och natten spenderade vi här och idag har vi legat i sängen fram till två snåret, aktiva är vad vi är. Han gick för nån timma sen och det kanske var lika bra för den här PMS:en gör det omöjligt för folk att visstas tillsammans med mig...
 

12.10.2012

 
Det här var ju sämre än sämst om inte sämre. Jag vaknade med värk i halsen men bestämde mig för att gå till skolan som den kämpen jag är. En kvart innan jag ska gå till bussen tar jag tämpen och den lilla jäkeln visar på feber. Helvete då. Så, det fick bli en fjärde sjukstugedag för mig och till råga på allt är det fredag idag. 
 
En sak som jag iallafall tycker är lite mysig när man är sjuk och klockan inte hunnit bli mer än åtta, är att se på nyhetsmorgon. Det är vad jag har gjort fram till halv tio draget, efter det blev det aningen tjatigt med alla nyhetssändningar om och om igen. Nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Det är tråkigt att vara sjuk har jag kommit på.
 
 

Rött, brunt och gult

 
Att stockholm är som vackrast om hösten är ingen hemlighet. De röda, bruna och gula löven bildar ett varmt och mjukt täcke över staden när solen ligger på. Allt känns så inbjudande och hemtrevligt. Stockholm är som bäst på hösten.

En kopp blogg? Ja tack

 
Nu blev jag sådär härligt bloggsugen igen. Efter nästan en hel sommar utan regelbundet skrivande är det kanske inte så konstigt. Men vet ni vad som slog mig nu?! Jag skulle kunna köra en kort presentation av mig själv, bra ide!
 
Jag heter Nathalie Emilia Vetterlein men valde att döpa bloggen till Nathaliev för att mitt efternamn lyckas alltid skapa förvirring. Jag blev 16 i våras vilket betyder att nu i höstas började jag Sam-beteende programmet på Nacka gymnasium, det ni. Jag bor i Nacka, 20 min utanför storstan tillsammans med lite av varje dvs en mamma, en pappa, yngre syster och katt, min pojkvän kan nog också räknas in där eftersom vi spenderar en stor del av vår lediga tid tillsammans.
Jag tycker om att må bra och det gör jag när jag får: umgås med dem jag älskar, äta jordgubbar ur kartong, gå barbent, krypa ner nyduschad i en nybäddad säng, känna doften av nejlikor-saffran-glögg-zatzumas-granbarr, äta frukost på kafé, vara på Arlanda tidigt tidigt på morgonen och vakna till jamåhonleva

RSS 2.0