h-ä-l-s-a

Ja, då var jag tillbaka till bloggandets eviga tangentbordsknappstryckningar. Jag har varit borta ett tag, i början av lathet, ville inte anstränga fingrarna för mycket genom att pressa ner varenda liten bokstav, kunde ni inte bara gissa er till vad mina inlägg skulle handla om, tänkte jag.
      Men, på senare tid har jag ägnat mig åt träning, då menar jag inte hejjaggårpågymengångiveckanförjagtaggarbeach2012, aldrig! Jag taggar inte till någon beach, jag taggar för att må bra vilket jag också vill ska synas! Muskler ska slipas och kroppen ska renas, jajamän. Jag har i tre-fyra veckors tid tränat i genomsnitt varje dag, ibland två gånger om dagen då jag har sovmorgon men jag har kommit på att det är mycket mysigare att spendera den i sängen framför nyhetsmorgon.
 
Jag har aldrig varit en träningstjej (något av det bästa som finns är ju att ligga i sängen med en fet chokladkaka och leka runt på mobilen) och detta kan man säga är något slags bevis för att vem som helst kan rycka sig i kragen. Det här med hälsa har blivit någon slags hobby för mig, även om jag ibland ger efter för gosaker och andra onyttigheter, men vet ni vad? Det är mänskligt, vi är skapta med drifter och det är inte meningen att vi ska trycka undan dem hela tiden, de måste få träda fram någon gång ibland.
 
Nu tänkte jag dela med mig av lite hälsotips för er som vill ta hand lite extra om kroppen, både insidan och utsidan, men snälla, inget beach 2013 snack!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0