skippa #osminkad nästa gång ni instagrammar, tack på förhand

Avskyr när folk kommenterar att de är osminkade på bilder de lägger ut. För det första, vem fan bryr sig? För det andra, är de så oroliga för att folk ska tycka de är konstiga som lägger upp osminkade bilder? Sen när blev det så viktigt att konstatera när man är osminkad, det är som om det är en synd att lägga upp en osminkad bild utan att berätta för resten av samhället hur det ligger till? Herregud vad en stör sig på detta, komigen ni är fina utan smink också, annars skulle många inte ens lägga ut en osminkad bild om de inte tyckte att det fanns något fint över bilden. Börjar bli himla trött på denna överdrivna utseendefixeringen, den går ju före allt känns det som. Nu blev detta rätt långt men meningen med att jag la upp denna bild är för att jag tänkte säga att det är så skönt att ta bort maskaran när man kommer hem. Finns det något bättre än att kunna gnugga sig i ögonen utan att man ser ut som ett askfat efteråt? 

Jag känner mig helt färdig, mina ögon svider och vill verkligen inte hålla sig öppna, är det brutalt förtidigt att gå och lägga sig innan klockan blivit 7? Ska iallafall till doktorn imorn och kolla upp vad det är som gör att jag går runt med ständig huvudvärk, hypotesen lutar åt att det beror på att jag inte äter några kolhydrater... Kommer säkert bli tvångsmatad. Nä men nu får jag önska er en fin kväll. Puss.
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha hörru :( #träffad #ledsentjej #hatamiginte

Svar: Hahha Malin!! Fattar du inte, du behöver inte skriva att du är osminkad!!! Du är fin utan smink så varför?!? Varförvarförvarför?!? Ingen bryr sig liksom, det är som att man skulle skiva #oborstathår eller #oborstadetänder, asså vem bryr sig egentligen? :D ps vi måste ses snart!! Puss
Nathalie Vetterlein

2013-04-16 @ 21:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0