25 augusti

Gooodmorgon, vilken najs kväll det var igår! Jag Linn, Elli och Hanna var på Open air nånstans på östermalm, oklart var, som VIDRIG hade anordnat. Skitbra drag och fullt med glada människor! Jag och Linn landade i sängen vid 5 och jag vaknade 8 utan att kunna somna om och mådde lite "som jag förtjänat" så jag sa hejdå till Linn och åkte hem och lät henne sova vidare eftersom jag var klarvaken. Nu har jag just ätit frulle ute på altanen, sista gången för i år tror jag, svinkallt. 
 
Det sämsta med Open air är att jag har utslag från bränneslor och mygg överallt, hela jag känns som ett stort myggbett. Sen lyckades jag ju tappa mina älskade levis shorts som jag hade i väskan, blir lite gråtfärdig när jag tänker på att de ligger där på ängen alldeles ensamma... Tur iallafall att shorts-säsongen är över. Idag har jag lite plugg att ta tag i men vad gör det när jag har en halv Ben & Jerry som står och väntar på mig i frysen!

24 augusti

 
 
Kom på att man kanske måste skriva på sin blogg om man vill att folk ska läsa den. Så det är vad jag tänker göra nu. Första skolveckan klar minsan, den har iallafall varit svinjobbig även fast vi inte ens har haft några språk eller idrottslektioner. Var så löjligt glad i fredags när klockan började närma sig 14.40 och vi fick sluta.
 
Igår åkte jag och Linn in till stan och kikade lite. Sen slog vi oss ned för en fika med Elli, jag sprang även och mötte upp mormor för att hämta hennes Primeboots som jag ska få låna ett tag, wihaa hon är så söt. Kvällen spenderades framför Harry Potter med Ben coh Jerry. Om lite mer än en timme kommer Linn hit, vi ska göra hemmagjord pizza för att sedan dra in till Open Air i nån park som jag inte vet vart den ligger riktigt men det blir näääzz. 
 
 

20 augusti

Nu har jag gått första riktiga skoldagen i tvåan och det känns som om sommarlovet aldrig var, man faller in i skolmönstret direkt. Det som inte känns bra är att imorn går jag från 8.20 till 16.30, fasaaa. Jaja det går väl det med och nu vet jag inte vad jag ska skriva så hej då.
 
Innan första skoldagen, emma och jag taggade till med cake pops

11 augusti

 
 
 
 
Hejhejhejhej! Tåget från Norge rullade in på Stockholms centralstation vid 22-tiden och det var himla skönt att äntligen få sätta sig i en bil igen. Jag och Elli hade spenderat hela dagen till att åka buss och tåg, väldigt stressigt på Oslos central men det gick ju bra tillslut. Jag har haft 6 asbra dagar på Kosvik. Vi har gjort lite all möjligt, åkt en hel del med Ellis lilla röda båt, fiskat, besökt djurparken, gått vilse i 2-3 timmar ( i flipflop, ni ska se mitt köttsår), gosat och busat med hundarna, fiskat krabbor, sett på bål, elli lyckades trilla i sjön med 400 kr på fickan, well done! Nu känns det aningen surt att vara hemma i Sverige när det var så himla asnajs där. Jaja jag får glädjas med att jag ska få äta kräftor ikväll, ett kilo för mig själv AYEAAH.
 
 

4 augusti

 
 
Ja det här med bloggningen sket sig ju rätt rejält. Ja, vad kan jag säga? Typ en fd ledare för nordkorea stal min dator och grävde ner den, hittade den just i rabatten, där satt den. Back to the important stuff. Som är? JAG SKA TILL NORGELAND IMORN. Det ska bli så jävla fett. Kan dock skippa den 10 timmars långa tågresan dit, inget jag ser fram emot överhuvudtaget eftersom jag är rädd för tåg, de ser så hotfulla ut. Men, jag ska få träffa Elli, hennes hus, hennes släkt, hennes norge helt enkelt och det ser jag fram emot! Resten av kvällen ska gå åt till packning och allt sånt trist. Ni kommer nog inte höra av mig på minst 5 dagar så klara er bäst ni kan. Puss.
 
 
 
 

RSS 2.0